Despre noi

DESPRE NOI

Unimed Pharma este o companie farmaceutica slovaca, infiintata in anul 1994, orientata spre dezvoltarea si fabricarea de produse oftalmologice generice.

De la infiintarea sa, Unimed Pharma a trecut prin numeroase schimbari calitative si cantitative. Aceste schimbari s-au referit la extinderea si modernizarea productiei, a logisticii, a marketingului, precum si a insusi portofoliului de productie. Un mare accent se pune pe potentialul uman, care constituie un factor cheie in evolutia continua a companiei noastre. Specialistii nostri cerceteaza si cauta neostenit noi posibilitati de imbunatatire in tratamentul si in protectia vazului.

Compania Unimed Pharma indeplineste toate normele de calitate pentru producerea medicamentelor conform legislaţiei UE, poseda certificatele cerute pentru a putea sa actioneze si sa concureze cu succes pe piata farmaceutica globala.

REFRACTIVE SURGERY 90%
CATARACT SURGERY 80%
GLAUCOMA 70%

Unimed Pharma este posesoarea certificatului PIC/S – (conform 91/356EEC) şi a SVP, certificatului GMP – „Certificate of good manufacturing practice“.

Prin acest certificat,

Unimed Pharma indeplineste conditiile de practica productiva corecta, in conformitate cu hotararea Ministerului Sanatatii al Republicii Slovacia nr. 274/1998 Z.Z., conforme cu cerinţele WHO, precum si cu directivele Comisiei europene nr. 2001/83/EC si nr. 2003/94/EC.

168

year of experiencs

12

awad by GOV

368

Diffrent Services

1000

Happy Patients

PRODUSE UNIMED PHARMA

DESCOPERA
GAMA DE PRODUSE

Fara prescriptie medicala

  • Monday - Friday8:00am - 7:00pm

Cu prescriptie medicala

  • Monday - Friday8:00am - 7:00pm

Dispozitive medicale

  • Monday - Friday8:00am - 7:00pm