Termeni & Conditii

Termeni si conditii

 1. Acord de utilizare a acestui site

Prin accesarea si utilizarea acestui site acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si UnimedPharma sunt inlocuite prin prevederile prezentilor termeni si conditii de utilizare. Vizitand si utilizand site-ul www.unimedpharma.ro, acceptati automat termenii si conditiile prezentate. In cazul in care nu sunteti de acord si nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa parasiti site-ul.

 

 1. Proprietate

Continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al UnimedPharma si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului continutului.

 

 1. Utilizarea site-ului

Scopul site-ului este acela de a oferi informatii cu privire la serviciile UnimedPharma si le comercializarea produselor UnimedPharma. UnimedPharma  acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

 

Nu este permisa modificarea, copierea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferarea, vindererea sau utilizarea in orice scop a continutului publicat de catre UnimedPharma in acest site

Nu este permisa utilizarea site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul UnimedPharma.

Nu este permisa crearea de link-uri intre acest site si alte site-uri fara aprobarea scrisa intre Dumneavoastra si UnimedPharma

 

 1. Securitate

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit in aceasta forma, fara a se oferi alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, indisponibilitatea sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

 1. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate alegerea libera a dumeavoastra. UnimedPharma nu raspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

 

UnimedPharma nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, aplicatii, imagini, video sau audio de pe acest site.

 

 1. Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare

UnimedPharma isi rezerva dreptul de a schimba termenii si conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil si va rugam sa verificati periodic aceasta sectiune pentru a va informa de eventualele modificari.

 

 1. Legislatie in vigoare

Acesti termeni si conditii de utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania.

 

Achizitonarea Produselor comercializate pe siteul unimedpharma.ro

 • Prin adaugarea in cos si cumpararea produselor de pe site-ul UnimedPharma va exprimati acordul privind termenii si conditiile UnimedPharma
 • Pentru validarea abonamentului/voucherului este necesar sa prezentati si numarul comenzii!
 • In cazul in care daruiti abonamentul / voucheryl, in format fizic sau electronic, va rugam sa-i specificati beneficiarului si numarul comenzii!
 • Abonamentul este valabil 1 luna din momentul efectuarii primei sedinte
 • Voucherul este valabil 2 luni din momentul achizitonarii
 • Produsele sunt primite in format electronic, pe email.

 

 

 

 

Consimțământ în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scop de marketing direct

 

UnimedPharma  va prelucra datele dumneavoastră cu character personal – nume, prenume, data nașterii, adresă e-mail și număr telefon mobil – în scop de marketing direct în vederea promovării produselor unicat si promotiilor viitoare.

 

Temeiul pentru îndeplinirea acestui scop îl reprezintă consimțământul dumneavoastră.

 

Nu folosim datele dumneavoastră personale pentru a evalua automat aspecte ale personalității dumneavoastră sau pentru a lua decizii automate despre dvs. sau copilul dvs.

 

Nu vom dezvălui datele dumneavoastră de contact (e-mail, număr de telefon) către persoane împuternicite care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe seama

 

CeramicTime, decât cu scopul îndeplinirii prezentului obiectiv, numai în condițiile și limitele prevăzute de lege.

 

Potrivit legii, aveți dreptul de informare, acces, rectificare, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de portabilitate a datelor. De asemenea, puteți solicita ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, cu excepția cazului în care există motive legitime care să prevaleze cererii dumneavoastră. Puteți să vă opuneți prelucrării atunci când scopul prelucrării îl reprezintă marketingul direct. Aceste drepturi le puteți exercita printr-o cerere scrisă adresată UnimedPharma, la showroomul acestuia din Str. Matasari, Nr.55 Sector 2, sau dezabonandu-va de la newsletter. În cazul în care considerați că prelucrarea s-a făcut cu nerespectarea legislației în vigoare, aveți dreptul de a formula o plângere către

Autoritatea Națională de Supreveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Vă rugăm să vă exprimați opinia prin selecția opțiunilor de mai jos, iar noi vom ține cont de aceasta în comunicările ulterioare.

 

In mod liber va exprimati si alegeti opțiunea privind prelucrarea datelor în scop de marketing direct, prin transmiterea de newsletter și comunicări comerciale privind promotiile

UnimedPharma.

 

Prezentul consițământ este valabil până la retragere. Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră în scopurile de mai sus în orice moment, fie prin adresarea unei cereri scrise la showroomul UnimedPharma, la sediul acestuia din Bucuresti, Strada Matasari, Nr.55 Sector 2.

Puteți renunța la a mai primi orice comunicări de marketing făcând clic pe funcția de dezabonare din e-mail.